OM OSS – HISTORIEN TIL EVORIDE

Året 2011 startet interessen for elsykkel i Norge. Da etterspørslene kom, stilte vi oss spørsmålet om dette var et blaff eller var det noe forbrukerne ville ha. Så kom våren 2012 og vi begynte å annonsere og fikk umiddelbart respons. De første kundene som kjøpte elsykkel kom tilbake og fortalte hvor fornøyde de var. Vi fikk høre de utroligste historiene, dette var bare positivt!

Høsten 2012 fant vi fabrikker med fokus på kvalitet, som vi inngikk samarbeid med. Vi ønsket å lage produkter av beste kvalitet til våre kunder. Fabrikkene bruker kun komponenter fra de beste i verden, som Shimano, Bafang og Samsung.

Vi utvikler syklene sammen med fabrikkens produktsjefer og ingeniører, med fokus på at det skal være gøy å sykle ha en god komfort. Det å sitte godt og kunne tilpasse sin egen posisjon på sykkelen er viktig. Dette har vi fått tilbakemeldinger på at vi har klart.  Etterhvert kom det også etterspørsler etter elektriske trehjulssykler og scootere. Mange av disse kom fra mennesker som satt i sitt eget hjem og ikke kom seg ut på tur. Dette gjorde at vi nå  er i gang med produksjon av både en elektrisk trehjulssykkel og en scooter. Dette har vært til stor glede for veldig mange mennesker.

VÅRT MOTTO: Vi ønsker å lage produkter som gleder og er samfunnsnyttige!

Bernt Tore Nøstvold

Teknisk support / salg

Tel. (+47) 919 13 000
E-post: bt@evoride.no

Hans Edvard Meen Fosaas

Butikksjef

Tel. (+47) 904 00 001
E-post: hf@evoride.no